top of page
  • Readcon

Matildan Tammipuiston hanke kaavavaiheessa


Salon Mathildedalissa, eli entisessä Perniön kunnassa sijaitsevassa vanhassa merenrannan ruukkikylässä kehitetään uutta kärkeä alueen matkailuun.


Matildan kylää rajaavat Teijon kansallispuisto, Matildanjärvi sekä meri. Alueella on valmiiksi erinomainen palveluverkosto sekä ympärivuotisen urheilun ja vapaa-ajan mahdollisuudet.

Alue on saavutettavissa helposti oman auton lisäksi julkisella liikenteellä sekä pääkaupunkiseudulta, että Turun suunnasta.


Tammipuistoon luodaan uudenlaista työn, asumisen ja majoituksen yhdistävää palveluliiketoimintaa, joka on resurssiviisasta ja ekologisesti kestävää.

Hankkeessa korostuu uusiutuvan energian käytön lisäksi energiavirtojen mahdollisimman tehokas kierrätys, jolloin varsinainen ostoenergian määrä voidaan minimoida.

Kohteelle tullaan hakemaan ympäristösertifiointia.


Tammipuiston asemaakaavaluonnos oli esillä touko-kesäkuussa 2022, joka mahdollistaa alueen majoituskapasiteetin nostamisen alueen tarvitsemalle tasolle. Alueen suunnittelutyö on käynnissä ja tavoitteena on saada asemakaava ehdotusvaiheeseen alkuvuodesta 2023.


Readcon toimii kohteen kehittäjänä yhdessä maanomistajien kanssa. Mikäli olet kiinnostunut kohteen tarjoamista mahdollisuuksista tai jopa investoimaan alueelle, pyydämme olemaan yhteydessä allekirjoittaneeseen.


Tomi Nurmela

+358 50 355 3536


bottom of page